Fietstas Basil Noir Business bag

Bent u onderweg naar kantoor, het winkelcentrum of naar een lunchafspraak, de fietstas Basil Noir Business bag maakt uw fietsrit leuker en makkelijker.

Deze elegante fiets-, schouder- en handtas heeft een cobra print met vegan lederen details. De binnenkant heeft meerdere vakken en ook een voorvak en een ritsvak zodat u uw spullen allemaal netjes kunt opbergen. Doordat de Business bag waterdicht is hoeft u zich niet druk te maken over een beetje regen, want de tas beschikt ook over een rolsluiting met een rits.

Het Hook-On System zorgt ervoor dat u de tas makkelijk aan uw bagagedrager kunt vasthaken, maar geen paniek gebruikt u de tas als handtas dan is dit Hook-On System netjes weggewerkt door een afsluitbare flap. Door de reflectiedetails en het reflectie kwastje aan de Business bag bent u beter zichtbaar in het donker, en voor nog meer veiligheid zijn er bevestigingsmogelijkheden voor ledverlichting.

De Basil Noir Business bag is onderdeel van de Basil Noir collectie. Meer informatie over deze collectie of deze tas dichtbij bekijken? Kom dan een kijkje nemen bij ons in de winkel.Fietstas Basil Noir Business bag