De-Graaf-Bikes-Repairs-Swifterbant-Flevoland-Kiekendief-Marathon

Trotse sponsor van de Kiekendief Marathon.

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes. Dat kan komende zaterdag 1 juni 2019 bij de eerste editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon.

Het is een gecombineerd loop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan. Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen. Aan de finish verfrist het regionale bier van Brouwerij Artemis en lonkt het vlees van een heuse Amerikaanse poldergrill.

Het gaat om een duo- / team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten op de tweewieler meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkte worden gewisseld.

Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant. Verder staan er onderweg op zes locaties lekkernijen klaar. Er zijn stops bij rundveebedrijf Franken aan de Tarpanweg, restaurant Land’s End in Ketelhaven, Zorgboerderij Oersprong aan de Ketelweg, Boerderijwinkel Klaren aan de Boudewijnlaan, De Hofwinkel op de Warmonderhof aan de Wisentweg en Boerderij Wijtvliet aan de Biddingweg. Ook lunchroom De Meiden en Grill4fun verlenen hun medewerking.

Wij van De Graaf Bikes and Repairs zijn een trotse sponsor van dit evenement, voor meerdere vrijwilligers van dit evenement zullen fietsen klaarstaan, zodat ze kunnen meefietsen met de kandidaten van de Kiekendief Marathon.

Wij wensen alle deelnemers van de Kiekendief Marathon heel veel plezier en veel succes.

Wilt u zich nog inschrijven voor de Marathon dat kan tot en met 22 april op

https://inschrijven.nl/form/2019060150905-nl

De-Graaf-Bikes-Repairs-Swifterbant-Flevoland-Kiekendief-Marathon