Onze werkplaats

De werkplaats in onze winkel is volledig toegerust op reparaties en onderhoud van alle verschillende fietsen. Wij beschikken ook over de kennis voor reparatie en onderhoud van bijna alle merken elektrsiche fietsen en speedbikes. Wij hebben de juiste programmatuur in huis om uw fietscomputer uit te lezen en kunnen op die manier de oorzaak van diverse problemen achterhalen. Ook hebben wij de juiste apparatuur in huis om uw accu te testen.

Bikes & Repairs biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud. Bij kleine reparaties zoals een lekke band of een kapotte rem kunnen wij vaak snel verhelpen. Terwijl u nog een boodschapje doet, maken wij uw fiets weer in orde. Grote reparaties, onderhoudsbeurten of bijvoorbeeld het elektrisch maken van uw fiets vereisen wat meer tijd. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u. Ook als de fiets niet bij ons gekocht is bent u van harte welkom!

Geen verrassingen achteraf
Voorafgaande aan de reparatie of onderhoud spreken wij een prijs met u af. Komen wij tijdens de reparatie of onderhoud iets tegen, nemen wij altijd contact met u op voor we het repareren. Zo weet u waar u aan toe bent!

Leenfiets
Kunt u niet zonder fiets? Geen probleem, wij hebben altijd een leenfiets voor u.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw fiets? Vul dan het formulier hiernaast in of bel ons: 085 104 61 42. Bent u niet in de gelegenheid uw fiets langs te brengen voor reaparatie of onderhoud? U kunt gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice, wel even aangeven bij het maken van de afspraak dat u hier gebruik van wilt maken.

Afspraak maken

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.